Workshops

Workshops met Van Kesteren Communicatie

Je bent nooit te oud om te leren.
Met mijn jarenlange ervaring in marketing en communicatie help ik ondernemers verder. Soms doe ik dat alleen, soms samen met andere experts. Bekijk hier welke workshops, cursussen of lezingen er op het programma staan en schrijf je in. Tot snel!

Boost your Business -> Ondernemen, je wilt het wel, maar het lukt je niet
Je wilt starten met een eigen bedrijf, maar je weet niet welke stappen je allemaal moet ondernemen. Je moet ook aan zoveel dingen denken en zoveel dingen regelen! Of je bent al vol goede moed gestart maar je hebt nog te weinig klanten en te weinig omzet om al van een succesvolle onderneming te kunnen spreken.

Wat nou als wij samen met jou de roadmap to succes gaan bewandelen? En stap voor stap jou gaan leren hoe je wel meer klanten en meer omzet krijgt, vanuit jouw eigen kracht. En wie zijn wij? Wij zijn 3 trainers van de NLP-Box die elk vanuit een eigen discipline jou andere inzichten geven.  

Gedurende 5 dagen ga je aan de slag met je eigen bedrijf volgens een stappenplan waarbij we gebruik maken van 4 belangrijkste pijlers.

lees meer over deze ondernemers-cursus ->

Elk kwartaal zijn er trainingen bij STOA in Amsterdam -> Succesvolle Social Media voor zakelijk gebruik

Veel ondernemers willen social media wel inzetten voor hun bedrijf maar weten niet waar ze moeten beginnen. Wat moet ik dan steeds schrijven? Welke kanalen moet ik gaan inzetten? Hoe zet ik deze op? Hoe past dat in mijn marketing? Hoe krijg ik volgers en hoe zet ik deze om in klanten? Via STOA-startersadvies en opleidingen geef ik een cursus van 2 dagdelen over het zakelijk gebruik van Social Media voor startende ondernemers vanuit de WW uit regio Amsterdam. We gaan in op social media en diepen het meest gebruikte zakelijke kanaal uit: Facebook.

lees meer over deze cursus ->