Smoeties

IMG_0022

Een smoetie (ja, een smoothy zonder alle opsmuk, fonetisch geschreven) is een samenstelling van ingrediënten, gemixt tot een drinkbare substantie. Zo’n energie-drankje dat wél gezond is.

Als je de juiste mix maakt van vers fruit, groente, kruiden, yoghurt of sap, wordt het een lekker en gezond drankje. Eentje waar je energie van krijgt, een oppepper om je aandacht weer bij de les te trekken. Ideaal voor tijdens vergaderingen, tussen workshops door of als je ergens je aandacht bij wilt houden.

De juiste mix

De juiste mix is voor iedereen verschillend. De ene persoon vindt een smoetie met verse gember lekker, eentje met pit. De ander houdt meer van een smooth sapje met bijvoorbeeld gojibessen. Je kunt een smoetie vergelijken met jouw communicatiemix: een mix van kanalen die jij gebruikt om jouw bedrijf te promoten. En wat bij jou past, dat is gezond voor jouw bedrijf.

Smoeties als klantenbinder of extraatje tijdens uw evenement of training

smoeties van VanKesterenCommunicatieEen smoetie is een ideaal middel om in te zetten tijdens eigen evenementen. Bijvoorbeeld tijdens eigen workshops, trainingen of klantenevents. Of als je op de beurs staat en je wilt voorbijgangers jouw boodschap vertellen: je biedt hen een smoetie aan en jij hebt jouw momentje gecreëerd.

Wil jij smoeties inzetten op een eigen evenement of beurs? Ik kan dat voor je verzorgen. Neem contact met mij op om de details van je event te bespreken. Ik vertel je alles over de mogelijkheden.